Известие

Collapse
No announcement yet.

да сменя марката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ilin4o Покажи съобщение
    като гледам мнениата горе долу са 23към3 в полза на алфата ще трябва да поработвам извъредно да си я подържам няма как едно е сигурно другата ще бъде нова от магазина естествено алфа благодарско на всички
    Taка направи един път оправи ли се редовно като я проверяваш секи път си я гледай преди да тръгнеш малса антифриз ,трансмисия да на макс то другото от лошите пътища в българия става ...
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

тая марка иска много любов и внимание брато,не се отказвай каквото и да става
      EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
      Suzuki GSXF600 99г.
      Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Преди всичко Финансово внимание

Comment

Първоначално публикувано от valter1968 Покажи съобщение
          Преди всичко Финансово внимание
          Така си е ...
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin

Comment

апропо отидох при другият майстор смъкна инжекциона и го почисти,след това оборотите взеха да играят много ,след два часа разговори по телефона с алфа ромео Серес и с компа колата се оправи ,смея да твърдя че даже върви повече,сега на втора върви без гас но не изгася направо съм във възторг благодаря на колегата оем-николай ина всички за куража
            MiTo 1.4 155

Comment

и от какво се оказа,че е всичко? и колко ти излезе ремонта?
              иначе честито! изкара късмет
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

дроселова клапа и след това адаптациа на оборотити а ве 35 евро
                MiTo 1.4 155

Comment

колега супер,само за наринатите кинти за глупости е кофти
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    колега супер,само за наринатите кинти за глупости е кофти
                    От това ще е дросела на много алфи се базика влючително и моя как и коляновите валове тва е почти на всяка внос от италия

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                      ... и коляновите валове тва е почти на всяка внос от италия
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        Ми не знам ама който съмн питал абе малко вариатора ми трака и тн.... тва щото доливат масло требва постоянно да им е на максимум маслото за да няма проблеми ......

Ramstein - Benzin

Comment

Колега SandoOne, моля те пиши на разбран български език, че ми е трудно (а предполагам и не само на мен) да ти разбирам постовете - особено какво искаш да кажеш.
                          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                            Ми не знам ама който съмн питал абе малко вариатора ми трака и тн.... тва щото доливат масло требва постоянно да им е на максимум маслото за да няма проблеми ......
                            Колега. Такива неща пишеш, че чак не знам как да ти отговоря. На този мотор мазането на коляновия вал е добро. Стига да има масло поне малко на минимума или малко над минимума. И маслото да е подходящото. Да не се кара продължително време с екстремно високите обороти и температури.

Ето маслената система ако не е ясно.

А относно вариатора по принцип мощноста до 3000 оборота и върховата мощност на двигателя пада. Но това не е осезаема разлика която може непременно да се усети. След смяна на вариатора с нов може да има леко подобрение.
                            Last edited by oem; d.m.y г., 16:11.
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                              Колега. Такива неща пишеш, че чак не знам как да ти отговоря. На този мотор мазането на коляновия вал е добро. Стига да има масло поне малко на минимума или малко над минимума. И маслото да е подходящото. Да не се кара продължително време с екстремно високите обороти и температури.

Ето маслената система ако не е ясно.

А относно вариатора по принцип мощноста до 3000 оборота и върховата мощност на двигателя пада. Но това не е осезаема разлика която може непременно да се усети. След смяна на вариатора с нов може да има леко подобрение.
                              Aз си мисля че ще има значително подобрение ....

Ramstein - Benzin

Comment

Колега,Валтер като не ти харесват Алфите си купи Пасат.Няма смисъл да ръсиш глупости по адрес на марката.
                                Явно бленуваш Фолксваген!
                                Твой проблем!!!!
                                Алфите са също толкова здрави колкото пасата и са десет пъти по-красиви и бързи!
                                Пасати в Германия се карат служебни и от чиновници!

Comment

Working...
                                X